Moderne Baby badetøj

Er du klar til nogle sommersjov med din baby? Læger og sundhedspersonale er enige om at der er ingen grund til at selv nyfødte så unge som en måned gamle ikke kan gå i swimmingpoolen (den gamle skole troede, at forældre bør vente indtil babyer har i det mindste havde deres to-måneders immunizations ikke længere holder vand) og sige at indføre børn til vand tidligt kan være befordrende for at lære dem at svømme. At tage en baby ind i puljen betyder at give barnet den passende badetøj.

Badetøj til nyfødte yngre end tre måneder er temmelig svært at komme med. De fleste producenter starte deres badeshorts størrelser hvor som helst mellem tre og tolv måneder, hvilket er okay, fordi spædbørn yngre end der er bedrestillet svømning au naturlige. For ældre babyer og småbørn er en god nummer af Badebeklædning valg tilgængelige.

Svømme bleer

En potentiel spørgsmål, der bruges til at holde forældrene fra at bringe babyer i swimmingpoolen var at bekymre sig om hvad der ville ske, hvis barnet havde en “ulykke” i vandet. Mens det var virkelig aldrig så meget af et problem (pool chlorering er beregnet til at bekæmpe netop slags problemer), forældre ville afstå fra at bringe deres babyer til offentlige puljer af frygt for den forlegenhed, det ville medføre og var tilbageholdende med at bringe dem ind i deres egne swimmingpools, hvis de ikke vidste, hvad skridt ville skulle træffes i tilfælde af en fast affald ulykke. Med fremkomsten af svømme bleer behøver denne frygt ikke længere at forhindre et barn i at gå i vandet.

Svømme bleer er polyurethan foret med bomuldsklud. Machine afvaskelige og Hørgarn, de er det perfekte svar til forældre, som er bekymrede for at deres babyer kan lindre sig i poolen. Tilgængelig fra mange butikker og online detailhandlere, svømme bleer koster typisk overalt fra ti til femten dollars.

Flydeudstyr

De mest populære og effektive børns flydemidler enheder er “vand vinger”, der glider over armene og holde barnet oven vande og gratis at plaske og lege i vandet. Disse er desværre ikke egnet til børn under 12 måneder. Der er flydemidler udstyr designet til yngre børn, men den generelle anbefaling er at babyer, alder bo hos forældrene medmindre lærer at svømme (svømme klasser for babyer kan starte så tidligt som tolv uger).

Badetøj og badebukser

Baby badetøj kommer i forskellige stilarter, for det meste i hele kroppen kampvogne og kufferter ligner dem båret af ældre børn og mænd. Til piger er der én og to stykke stilarter, som man kunne forvente. Fordi barnets hud er meget følsom er det vigtigt at bruge den passende solcreme til at forhindre, at din lille Ethel eller Mark at få en grim solskoldning ved poolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.