Tolv spørgsmål når du vælger din web publishing program.

Mange af os har en drøm om at oprette et websted, uanset om i kommercielt øjemed, eller bare fordi vi ønsker en. Vi mangler færdigheder til at gøre det. eller vi er skræmt af hele processen.

Det synes nogle af os kommer “hårdt kablede” med en intim forståelse af computere, programmer, selv programmering, og disse folk kan gøre flytningen til webstedet koncept, udvikling og opbygning af ubesværet.

Resten af os- og som omfatter denne forfatter – vi er ikke som computer venlige. Vi tror byte er noget man gør når du spiser J. Vi er nødt til at stole på oplysninger, vi har placeret på dette emne ved at læse bøger (rædsler!) eller har fundet websteder og forsøgte at lære om at bygge vores egen hjemmeside på internettet.

Det tager en masse tid. Dette er tid, jeg har allerede investeret. Her er nogle af de ting, jeg har besluttet er vigtige for at gøre din søgen efter den bedste hjemmeside fremme software hurtigere og mere givende.

Hvordan inclusive er softwaren? Hvis du blot ønsker et websted, og virkelig ikke vide, hvor du vil gå med det, eller selv om du har en forudbestemt destination i tankerne, og visioner om at tjene penge fra dit websted, vil du ønsker en all inclusive-softwareprogram. Det er en, der vil tillade dig at bidrage til webstedet kun det, som du er komfortabel med at gøre. For must for os, der vil deling af oplysninger på en ekspertise, som vi har udviklet på arbejdspladsen, eller gennem udøvelse af en hobby. Dit bidrag kan være så simpelt som at skrive om dit emne og de forskellige emner, der vedrører det.

Vil det hjælpe dig med at skrive? Et godt program skal yde vejledning og hjælp for dem af os, der ikke skriver særligt godt til at hjælpe os med at præsentere vores oplysninger i en formular, der er behageligt for en besøgende at læse.

Hvilke værktøjer? Vælg webudvikling softwaren skal have værktøjer. Redskaber til at sætte en rang novice at kombinere tilgængelige elementer fra software på en sådan måde, at resultaterne i en visuelt tiltalende hjemmeside for besøgende til dit nye websted. Med andre ord, skal softwaren indeholder trinvis vejledning i enkle vendinger, om hvordan man bruger det tilgængelige indhold i programmet til at opbygge en hjemmeside, og alle efterfølgende sider, du ville være stolt af at vise verden.

Hvilke emner skal jeg skrive på? En ideel web publishing program vil “scan” på internettet for dig og fortælle dig hvilke ord, som folk bruger til at finde oplysninger om dit emne. Du, til gengæld vil skrive sider om dette emne, hvilket gør det lettere for oplysninger søgende at finde dit websted.

Hvordan linker jeg? Sammenkædning fra din startside til alle andre sider, uanset om din eller til andre websteder, skal være enkel og ubesværet. Navigation hele webstedet skal håndteres af softwaren, og da dit websted bliver en smule mere kompliceret, en “brudt link” reporting system at lade forfatteren kender de har udeladt eller sløret en forbindelse er vigtigt.

Hvem der besøger min hjemmeside? Softwaren skal yde næsten realtid rapportering til dig om, hvor mange besøgende besøger dit websted dagligt og skelne mellem dem, der er unikke, og dem, der allerede er på dit websted dag. Dette er vigtige oplysninger at give dig mulighed for at bevise, at du skriver emner, der er på rette spor, og også, når og hvis du beslutter dig at tjene penge på dit websted, at vide, hvor mange besøgende du får er også vigtigt at denne proces.

Skal jeg forstå html? Programmet skal gøre html usynlig for dem, der ikke ønsker at bruge det og gøre ved dem, der ønsker til problemfri. Jeg kan fortælle dig, at i tiden du skal besøge verden af html ubesværet og smertefrit, da du vil lære nogle af det gennem osmose, om du vil eller ej.

Hvordan vil du støtte mig? Hvad vil dit program gøre for dig, når du har fået et problem? Ideelt set er en støtteordning, der vil bringe dig et svar på dit spørgsmål inden for en rimelig tid kritisk. Uanset hvor godt skrevet et program det er de folk, der sætter det sammen er allerede så langt fremme i retning af oprettelse af programmet og ved hjælp af at jeg synes det er meget svært for dem at indse, hvad det er for nogen, der kender intet om web. Derfor, deres forklaringer af problemer i softwaren stadig være udover evnerne for de fleste. Jeg har stadig fået mit program støtte adresse på min internet “speed dial”!

Hvad med nyhedsbreve? Værktøjer skal være tilgængelige i din software til at tillade dig at udgive nyhedsbreve, indsamle “tilmeldinger” for nyhedsbrevet og give former, som besøgende kan skrive spørgsmål til at sende til dig når som helst de ønsker.

Hvad med RSS? Selv hvis du ikke ved hvad RSS er (Real Simple Syndication), i programmet skal tillade dig at drage fordel af denne information distributionssystem, let og ubesværet.

Pop-Ups? Og uanset om vi hader ’em eller elske ’em, pop-ups (vinduer, der åbnes på toppen af eller under den allerede åbnede side) er her at bo. Hvis der er en legitim grund til at have oplysninger pop-up, skal systemet gør det nemt at gøre.

Tjene penge på mig, baby! Hvordan vil du, hvis du vælger at, tjene penge fra dit websted? Softwaren skal føre dig ned freeway til finanser, så du kan bruge de færdigheder, du har til at generere finansielle afkast. Hvordan vil denne særlige software giver dig mulighed at gøre dette?

Som du samtidig din vej ned ad stien computer til internettet stjernestatus med dit nye websted, vil der være mange flere spørgsmål. For mig virkede det fornuftigt at vælge et program, der giver alt hvad jeg kan tænke på lige nu – og derefter tilbyde så meget mere – end det er at forsøge at integrere bygge mit websted fra en række forskellige softwareprogrammer. Et program, der “gør-det-alle”, forudsat at det rent faktisk gjorde alt nødvendigt, skulle være billigere end købe mange pakker, og det har vist sig for at være tilfældet.

Webudgivelse er sjov, og kan være givende. Held og lykke i udviklingen af dit websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.