Træ gelænder – Elegant og stilfuld

Artiklen vil give dig oplysninger om træ gelændere. Oplysningerne er nødvendige for installation af alle træprodukter og gelændere i særdeleshed. Det vil også give dig tips træ pleje at gøre det langtidsholdbare.

Træ gelænder er det første valg for enhver ejer eller bygherre som elegancen og den stil, du får fra træ gelænder er intet sammenlignet med andre materialer. Nogle gang lysrefleksion fra alle kilder forstyrrer dig. Træ ikke reflektere lys, så meget som stål gør, en slags stilhed og ro, som du får fra brugen af træ, du ikke kan få fra ethvert andet materiale.

-Fordele ved træ gelændere

Der er mange fordele ved træ gelændere især indendørs gelændere.

1. elegancen af træ er uforlignelig med noget andet.

2. i modsætning til populær tro er træ gelænder vedligeholdelsesfrit, især dem, der anvendes indendørs. En dejlig polering, en frakke af lak, mens du installerer, er alt, der kræves, og ingen yderligere vedligeholdelse er påkrævet.

3. en anden fordel af træ er, at det massive i konstruktion og vil vare i flere årtier, hvis ikke århundreder.

4. med sit brede top, børn (og nogle gange vokset ups for!) nyde træ rækværket glide ned gelænderet for at komme i stedet for at komme ned af skridt. Åh hvad sjovt!

-Valg af træ til gelændere

Træ bestand skinner, balustre og newel kan gøres i Burma teak, kirsebær, ahorn, rød eg, hvid eg, valnød, mahogni, poppel, bøg, Yellow Pine, aske eller cedertræ. Mange producenter kan give dig top Mdf-plader.dk jernbane design, som du ønsker eller drøm. Producenter bruge CAD systemer, CNC maskiner og hånd kunstfærdighed, for at give dig nogen jernbane profil, baluster drejespåner eller newel indlæg.

Pleje af træ i almindelighed, gelænder i særdeleshed

Træ når ordentligt behandlet og plejet kræver ingen vedligeholdelse. Den største fjende af træ er i stand til at leve og trives på træ livsformer. Den mikroskopiske liv starter første og så er det ligesom en jungle, hvor fødekæden starter. Derfor hvis du behandler træ med kemikalier for at stoppe væksten af mikroorganismer og holde vandet væk fra det, bliver muligheden for træ rot meget mindre. Regelmæssig rengøring, årlige polering, voksning når træ rækværket ser kedelig er alt, der kræves for pleje af træ artikler og gelænder i almindelighed. Udendørs gelænder kan kræve maleri til at holde dem søger nye.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.